Koulutettu väki häipyy Suomesta

Olen katsellut Virossa vuosia aitiopaikalta, kun suomalaiset yrittäjät tulevat tuhansittain Viroon, kun Suomen talouden suksi ei luista. Eikä niitä suksia ole edes aikomus voidella.

Eräs yrittäjä totesi; ''Kun ei tykätä, niin ei tupata''

Yrittäjien mukana tulevat firman ammatti ja -luottohenkilöt. He laittavat hommat käyntiin. Palkka heillä on sama kuin Suomessa, mutta käteen jää vähintään 80% ja ostovoimakorjattuna palkka tuplaantuu.

Vasemmisto on vakuuttanut täälläkin ettei korkea verotus vaikuta ihmisten muuttohaluihin. Olen ollut eri mieltä ja ollut oikeassa.

Nyt muuttavat koulutetut suomalaiset kiihtyvässä määrin. Tämä vahvistaa käsitystäni, että Suomi ei nouse vuosikymmeniin ja tuskin sittenkään.

Ei Suomi ole niin seksikäs maa, että kannattaa tuhota perheensä talous isänmaallisuuden nimissä. 

HS: ''Koulutettuja suomalaisia kaikkoaa ulkomaille – vain harva aikoo palata.''

”Tämä on hirveän hälyttävä tulos”, sanoo Siirtolaisuusinstituutin Elli Heikkilä.

Joka vuosi tuhannet suomalaiset muuttavat ulkomaille esimerkiksi töiden perässä. Uutta on Helsingin Sanomien mukaan se, lähtijöistä yhä suurempi osa on korkeasti koulutettuja – ja yhä harvempi heistä aikoo palata Suomeen.''

http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000004893477.html

rakennusliikeerbau
Sitoutumaton

Aito perusporvari. Ei käänny takki. Kohtuus on sivistystä, myös verotuksessa.Onko 60% palkastaan veroa maksava perheen isä orja?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu