Miksi Paavo Lipposelta paloi käämit?

SDP on aina esiintynyt valtionhoitajapuolueena.

Suomi on siten SDP:n  luomus. Nyt kaikki alkavat olla sitä mieltä, että metsään meni vaikka, Keskusta on mielestään maaseudun puolue.

Paavo Lipponen naureskeli, kun Kalevi Sorsan mielestä opposion tärkein tehtävä on kissanpoikien peseminen.

Kun asiat ei mennyt kuten Paavo halusi oli vika Kepussa. ''Kepu pettää aina.'' Tästä olen pitkälti Paavon kanssa samaa mieltä. 

Miksi demarit Ruotsissa ja Saksassa ovat saaneen talouden rullaamaan? Mikä valuvika on Suomen demareissa?

Jutta lupasi 100.000 uutta työpaikkaa ja jakovaraa oli miljarditolkulla. Vaikka talouden rakenteet olivat sortuneet  jo vuonna 1988.

Ne realisoituivat 1990 -luvun alussa. Demarit päättivät tuhota 66.000 yrittäjää.  Pankit nauroivat kippurassa roskapankeilleen ja omaisuuksien ryöstölle.

Nokia buumi pelasti hetkeksi, mutta sen tulokset tuhottiin. Demarit olivat kuin juovuksissa ja rahaa poltettiin surutta, mutta rakenteet jäivät.

Sitten Nokia tuhosi itse itsensä. Menestys meni päähän kuin ALKO:n muovikassi.

Suomi on sillä tiellä, että kukaan ei vakavissaan usko Suomen talouden nousevan.

''Emme voi kuin kateellisina katsoa sivusta, kun Ruotsin talous rulettaa. Kotitalouksien kulutus kasvaa, vienti vetää ja teollisuustuotantokin on kääntynyt kasvuun, Nordean pääekonomisti Aki Kangasharju kirjoitti.''

Viro on kivi myös demarien ja Keskustan sosialistisessa alkoholimonopolissa. Sen valvonta maksaa enemmän kuin ns. alkoholin haittavaikutukset.

 

Minne matka toveri? Etsin maalta töitä. Ei täälläkään ole töitä edes kepulaisille.

 

Toivotan onnea SDP:n valitsemalla tiellä!

 

rakennusliikeerbau
Sitoutumaton

Aito perusporvari. Ei käänny takki. Kohtuus on sivistystä, myös verotuksessa.Onko 60% palkastaan veroa maksava perheen isä orja?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu