Pekka Iiskonmäki Koskaan ei tiedä mihin pystyy ellei yritä tosissaan

Pitäisikö Isänmaataan kunnioittaa ja rakastaa?

Tunnen suomalaiseksi venäläisen kulttuurin melkoisen hyvin. Neuvostoliiton aikana moni ihminen menetti uskon elämäänsä ja Neuvostoliittoon. Sitä ei synnyttänyt mahtava Venäjän maa. Neuvostoliitto tuhosi Äiti-Venäjän. Nyt se on  varjo entisestään. Toivottavasti tulevat kisat tuovat valoa venäläisten arkeen.

Minun kunnioitukseni Suomea kohtaa katosi 1980 -luvulla. Usko, toivo ja rakkaus 1990 -luvulla. Nykyisin olen hyvin välinpitämätön, enkä ota Suomen murheita itselleni. Minun oma etuni on aina etusijalla. En ole siten edes lojaali Suomelle. 

Isänmaallisuuteni on jäänyt nuoruuden muistoihin. Miten siitä nuoresta maataan rakastavasta miehestä tuli tuollainen?

Kalevi Sorsan aika oli minulle suuri kärsimysnäytelmä. Näin miten Suomi tuhotaan silmieni edessä. 1990 -luvulla olin jo varma, että tuho tulee olemaan lopullista. Poistuin Suomesta 1990 -luvun alussa vakuuttuneena, että ei tuu mittään.

Selvisimme sodasta. Rakensimme maan tuhkasta ja maksoimme vääryydellä meille määrätyt sotakorvaukset. Kalevi Sorsan perinnöstä me emme tule selviämään.  Olen nostanut kädet pystyyn. Te voititte!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

En yleensä katso YLE:n ohjelmia. En katsele televisiota muutenkaan paljon.

YLE:n budjetti yli 500 miljoonaa tuntuu mammutilta tässä maassa. Jokaisessa uutislähetyksessä on aina uusi kasvo Urheilutoimituksessa.

Paljonko on väkeä töissä pelkästään Urheilutoimituksessa? Eilinen toimittaja ei ainakaan itse urheile. Valtiollinen TV -toiminta tulisi lopettaa.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Itselläni katosi kunnioitus ja lojaliteetti tätä maata kohtaan halosen aikana 2000-luvun alkuhetkistä lähtien rikollisten viranomaisten ja julkista valtaa käyttävien toimista. Ja kun kunnioitus on kerran kadonnut, ei sitä enää takaisin saa.

Mitä YLE:n rahoitukseen tulee, sen voisi pudottaa viidennekseen nykyisestä. Sata miljoonaa pitäisi riittää perusuutistoimituksiin ja tutkivaan puolueettomaan journalismiin, mitään muutahan YLE:n ei edes pitäisi tuottaa! Yksi valtiollinen tv-kavana pitäisi riittää!

Pekka Iiskonmaki

Halosen aika oli todella masentavaa katsella ulkomailta ja kuunnella sitä ilkkumista.
Otin sen huumorin kannalta. Minä olin jo silloin katkaissut napanuorani Suomeen.

Kalevi Wahrman

Oleltekste nyt sitten Isänmaan pettureita?

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Näkisin asian toisin omalla kohdallani! Isänmaani on pettänyt minut polkemalla minun ihmis- ja perusoikeuksiani, joista se on luvannut kansainvälisillä sopimuksilla pitää huolta. Samoin sillä ettei törkeisiinkään viranomaisten tekemiin rikoksiin puututa, todisteista huolimatta, vaan ne jätetään kylmästi tutkimatta!

Isänmaani on systemaattisesti ja järjestelmällisesti yhden vuosikymmenen kohdellut minua erittäin törkeästi, eikä suostu korjaamaan asioita, vaikka olen sitä pyytänyt vuosikausia! Olen tekemässä asiasta kirjaa ja ehkäpä jo ennen kesää saan sen julkaistua!

Pekka Iiskonmaki

Jos yksityinen ihminen tekisi samoin kuin valtio, niin valtaosa elämästä kuluisi vankilassa.

Kalevi Wahrman

Jospa Suomen kapitalistinen järjestelmä kaadetaan. Valtio on hallitsevan luokan väline.

Toimituksen poiminnat